Welkom bij Taxixtra, jouw betrouwbare partner voor transport en logistiek in leeuwarden en omstreken! Wij bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder taxivervoer, koeriersdiensten en pakketbezorging. Onze missie is om jouw transportbehoeften te vervullen met efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid als onze hoogste prioriteit. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en waarom wij de beste keuze zijn voor al jouw transport- en logistieke behoeften!

Onze diensten

Bij Taxixtra begrijpen we dat elke klant unieke transportbehoeften heeft. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om aan al jouw wensen te voldoen. Onze taxidiensten zijn beschikbaar voor zowel individuen als groepen en kunnen worden ingezet voor verschillende doeleinden, zoals luchthavenvervoer, zakelijke ritten en evenementenvervoer. Daarnaast bieden wij ook koeriersdiensten aan voor snelle en veilige levering van pakketten en documenten. Onze pakketbezorgingsservice is ideaal voor bedrijven die regelmatig pakketten moeten verzenden en ontvangen. Met onze uitgebreide diensten kunnen wij aan al jouw transportbehoeften voldoen!

Waarom kiezen voor Taxixtra?

Er zijn veel transport- en logistieke bedrijven in Leeuwarden en omstreken, dus waarom zou je voor Taxixtra kiezen? Ten eerste zijn wij een betrouwbaar en ervaren bedrijf met jarenlange ervaring in de transportsector. Onze chauffeurs zijn professioneel en goed opgeleid, en onze voertuigen zijn altijd in uitstekende staat. Daarnaast bieden wij ook concurrerende tarieven en een uitstekende klantenservice. Wij streven ernaar om jouw transportervaring zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Bovendien zijn wij altijd op tijd en zorgen wij ervoor dat jouw pakketten veilig en op tijd worden afgeleverd. Bij Taxixtra staat klanttevredenheid voorop en wij doen er alles aan om jou de beste transport- en logistieke diensten te bieden!

Onze klanten

Wij zijn trots op onze diverse klantenkring, bestaande uit individuen, bedrijven en organisaties in Leeuwarden en omstreken. Onze klanten waarderen onze betrouwbaarheid, efficiëntie en uitstekende service. Wij werken samen met verschillende bedrijven en organisaties, waaronder hotels, ziekenhuizen, scholen en overheidsinstellingen. Onze klanten vertrouwen op ons voor al hun transport- en logistieke behoeften en wij zijn er trots op dat wij aan hun verwachtingen kunnen voldoen!

Neem contact met ons op!

Ben je op zoek naar betrouwbaar en efficiënt transport en logistiek in Leeuwarden en omstreken? Neem dan contact op met Taxixtra! Wij staan altijd voor je klaar om aan al jouw transportbehoeften te voldoen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of ons online contactformulier. Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder en beantwoorden al jouw vragen. Wij kijken ernaar uit om jou als klant te verwelkomen en jou de beste transport- en logistieke diensten te bieden!

Met Taxixtra hoef je je geen zorgen te maken over transport en logistiek in Leeuwarden en omstreken. Wij staan voor je klaar met onze uitgebreide diensten, betrouwbaarheid en klanttevredenheid als onze hoogste prioriteit. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw transportbehoeften vervullen!